MC-mässa i Göteborg

MC-mässa i Göteborg

Nu är det hög tid att ta fram hojen och glida fram bekymmerslöst genom staden. Vanligtvis är den här tiden även förenad med MC-mässa men rådande omständigheter har gjort att mycket har fått ställas in, till alla motorintresserades förtret. Förhoppningsvis bjuder nästa år på fler sammankomster och mässor för den inbitne så deppa inte ihop! Här nedan följer ett axplock av allt roligt du kan förvänta dig av år 2022 på motorcykelfronten!

MC Mässan i Göteborg

Först och främst, den stora MC Mässan i Göteborg som vanligtvis brukar pågå några dagar i slutet av januari. Här presenteras nyheter gällande både motorcyklar och mopeder och självklart finns det många aktiviteter på mässan! Du får självklart både klämma och känna på nyheterna! Lämna vintercykeln på https://www.cykelboxen.se/cykelparkering och dröm om fart och varmare dagar! Vad sägs om att ställa upp i en tävling och visa just dina talanger? Det finns fina priser att vinna och en del av vinsterna skänks till en god sak, nämligen barndiabetes- och barncancerfonderna, en beundransvärd anledning att visa vad du kan.

På stora scenen kan du lyssna till utställare som berättar allt om hojar – nyheter som spännande strategier för framtiden.

För den sena timmen

När du är klar med att kolla runt och provsitta på motorcyklar och mopeder så är inte det roliga slut! MC Mässan har en restaurang för den hungrige där du kan slå dig ner och ta en av deras goda hamburgare och öl. Om du vill fortsätta det roliga in på småtimmarna så glöm inte att köpa inträdesbiljetter till Rockfesten eller After Bike som anordnas av Gothia Towers. Där är det fri entré, livemusik och god dryck in på sena timmen!

Om du inte är ifrån Göteborg och snabbt kan ta dig till MC Mässan så finns det boendepaket på Gothia Towers, inte långt ifrån alla motorcyklar. Hotellpaketet är väldigt förmånligt och deras kända King Size-räksmörgås ingår självklart.

På MC mässan träffar du likasinnade och kan bara släppa loss ett tag i andra motorintresserades sällskap. Slippa vardagens stress och press och bara hänge dig åt ditt livs stora intresse. Kravlöst, spännande och gott är vad som garanteras på MC Mässan!