Packningsmöjligheter

Packningsmöjligheter

Det finns en hel del motorcyklar som har goda packningsmöjligheter. I princip alla motorcyklar har någonstans där man kan stoppa sitt bagage.

Under sätet

Under sätet på en scooter som kan vara antingen en EU-moped eller en motorcykel så finns ofta ett utrymme där man kan lägga sina saker. Ibland är det till och med så väl tilltaget att man kan lägga sin hjälm där. Smart att inte behöva bära omkring på sin hjälm utan istället låsa in den in utrymmet.

Box där bak

Det finns packboxar som är särskilt populära att ha till cruisers. Dessa boxar kan ta rätt mycket packning och gör inte motorcykeln instabil.

Ryggsäck

Många motorcyklister väljer att ha ryggsäck på sig när de åker på sina motorcyklar. Ryggsäcken kan kännas skön att ha på ryggen så man inte åker helt fritt. Ibland kan ryggsäcken också fungera som en stötdämpare ifall man skulle ramla av.

Packa hellre mer spritt än för mycket på ett ställe

Om du tänker efter så blir du mer balanserad om du har varsin påse i vardera hand. Det tycker även motorcykeln eftersom jämvikt alltid ger en mer balanserad körupplevelse som dessutom är säkrare.